Agrupació Ball de Gitanes de Martorelles

www.balldegitanes.com

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Colles
Colles de Martorelles

Colles del Ball de Gitanes de Martorelles

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquesta temporada 2017 l'Agrupació Ball de Gitanes de Martorelles la componen un total de 88 balladors repartits en 4 colles (hi ha balladors que ballen en més d'una colla), de la següent manera:

Colles 2017


TEMPORADA 2017

Aquesta temporada 2017 Martorelles compta amb 4 colles de gitanes: petits, mitjans, joves, i grans.  Les quatre colles de Martorelles participaran a la roda de ballades que organitza l’Agrupació de Colles de Ball de Gitanes del Vallès i ho faran en un total de 5 ballades:

- El 26 de Febrer, a Montmeló
- El 26 de Març, a Lliçà d'Amunt
- El 2 d'Abril, a Martorelles
- El 9 d'Abril, a Sta. Perpètua de la Mogoda
- El 14 de Maig, a Cerdanyola

Degut al gran nombre de colles amb les que compta aquest any la nostra entitat, a cadascuna de les sortides de roda només es podran desplaçar dues de les quatre colles. A la única ballada de roda on podran ballar les quatre colles serà al nostre poble, a Martorelles. Com a novetat de les ballades de la roda aquest any no hi haurà peça de concurs.

La temporada de l’Agrupació aquest any no finalitza, com és tradició, amb la ballada de Montserrat, que serà el 28 de Maig, sinó que ho farà el 29 de Juliol, data en la que tindrà lloc la Primera Ciutat Gitanera, a Perpinyà.

Aquest any s'està treballant per poder fer diferents sortides de ballades com podrien ser a Terrassa per Sant Jordi, a Vilanova i la Geltrú, a Ribes de Freser, a Maó (Menorca). Totes elles i potser d'altres s'aniran confirmant en el calendari de ballades.

I com és habitual, la nostra entitat participarà en les festes del poble com ara la Festa Major.

Esperem que aquest 2017 també podeu gaudir amb les nostres ballades.


Agrupació Ball de Gitanes de Martorelles